pr5-300x281
Prodog_MAXIMUS_V3-page-001

Prodog Maximus

12500 Ft

Kategória:

Termékleírás

100% természetes alapanyagokból áll. A Maximus tartalmaz minden olyan szükséges összetevőt, amely biztosítja, hogy kutyája elérje az optimális fizikumot. Ez az egyedi kiegészítő nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékot, színezéket, kiegészítőt. Azok számára fejlesztettük, akik komolyan veszik kutyájuk fizikumát és kondícióját. A Maximus táplálkozás útján biztosítja az ehhez szükséges adalékokat.

Mi az a Maximus?

Folyamatos kutatásaink, és szigorú, eredményeken alapuló tesztelések után megtaláltuk a végső organikus formulát kutyájának.

A Maximus táplálkozási kiegészítő használata a csúcson tartja kutyája egészségi és fizikai állapotát, de akár meghosszabbíthatja kedvence élettartamát is.

Elképesztő eredményeket fog látni kutyáján, hamarosan! Erősebb, egészségesebb kedvence lesz, aki eléri az optimumot , mind teljesítményben, mind fizikumban.

Az erőteljes összetevők úgy vannak összepárosítva, hogy kedvence elérje a teljes benne rejtőző lehetőségeket. Itt van hogyan:

Fokozott erő és izomtömeg:

A Maximus tele van minden olyan lényeges összetevővel, amely az optimális fizikai állapot eléréséhez szükséges.  A legfontosabb összetevő, egy elkülönített hidrolizált szójafehérje, amely nem zavarja a kutya emésztését. Ez a fehérje segíti a megerőltetett izmok újbóli felépítését, amely nagy energiájú edzés közben megsérülhetnek. A Maximus gazdag aminosavakban, amely létfontosságú eleme a növekedésnek. Kedvencének szálkás, egészséges, erős, hosszantartó terhelést is bíró izomzata lesz, amely szép tónussal párosul.

Fokozott egészség és immunitás:

A Maximus tele van kiváló minőségű erősítő vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek nem mindig találhatóak meg egy általános kutyaeledelben. A Maximus kiküszöböli a táplálkozási hiányosságokat. Az Omega 3 és 6 zsírsavak biztosítják a bunda és bőr megfelelő kondícióját. Bundája puha lesz, és ragyogó! Alapvető zsírsavak támogatják a látását és a húgyutak egészségét. Kedvence gyarapodni fog forradalmi formulánkkal. Immunrendszere csúcsra jár, fokozza az általános egészségi állapotát, és minimumra csökkenti a betegség esélyeit.

Minden összetevő természetes alapanyagból készül, mindenféle mesterséges adalékoktól mentes.